Miksi Logicityyn?
SUOMEN SUURIN LOGISTIIKKAKESKUSHANKE

Kaupunki, jossa bisneksen pyörät pyörivät nopeammin

Turun seudun lukuisista businessalueista logistisesti vetovoimaisin rakentuu Turun lentoaseman välittömään läheisyyteen.
 
LogiCity sijoittuu lentoaseman, Venäjälle ja Kiinaan johtavan rautatien, Keski-Suomeen vievän moottoritien ja itä-länsisuunnassa etenevän E18-kehätien rajaamaan alueeseen. Turun ja Naantalin satamiin ajaa noin vartissa. 

LogiCityn konsepti perustuu logistiseen tehokkuuteen. Se on alue, jossa kaikki kuljetusmuodot ja monipuolinen logistiikan palveluntarjonta kohtaavat muodostaen ehjän kokonaisuuden. Logistiikkaa keskeisesti toiminnassaan hyödyntäville toimialoille LogiCity tarjoaa aitoa lisäarvoa antavan toimintaympäristön.

LogiCity on tarkoitettu kaikille yrityksille, jotka hakevat prosesseihinsa lisää tehokkuutta logistiikasta eli toimitusketjujen hallinnasta. Tällaisten yritysten tyypillisiä toimialoja ovat esimerkiksi kuljetus- ja lisäarvologistiikka, jakelukeskukset, varastointi ja tukkukauppa sekä korkeaan teknologiaan liittyvät logistiset toiminnot.

LogiCityn asemakaava mahdollistaa tällä hetkellä noin 400 000 kerrosneliömetrin rakentamisen. Lentoaseman pohjoispuolisen kaavoituksen valmistuttua alue antaa mahdollisuuden yli 1 000 000 kerrosneliömetrin toteuttamiseen.LogiCity-alue,
havainnekuvaKatso animaatio
LogiCity-alueesta
 LogiCity-alueLogiCity,
sijoittautumissuunnitelma